LEGISLAȚIE GRATUITĂ PENTRU MEMBRII BAROULUI IAȘI

Suntem încântați sa vă anunțăm că Baroul Iași pune la dispoziție tuturor membrilor activi înscriși, accesul GRATUIT la modulul de Legislație din aplicația EBAS.

”Legislație Free pentru avocați” a fost demarată din dorința de a permite accesul facil la documentare legislativă actualizată, de oriunde aveți acces la internet, venind ca o sursă sigură si suplimentară de verificare.


Procedura de accesare - modul Legislație:

  1. Se completează <link https: docs.google.com forms d e viewform external-link-new-window internal link in current>formularul de înscriere cu datele necesare identificării ca fiind membru al baroului semnatar;
  2. Un reprezentant EBAS va prelua cererea și, după confirmarea datelor, va activa gratuit contul de acces la modulul Legislație;
  3. După confirmarea activării contului, mergeți la <link http: www.ebas.biz>www.ebas.biz;
  4. Pe ecran, în dreapta sus, veți apăsa butonul LOGIN, iar apoi selectați Google (gmail) / Yahoo ;
  5. La prima logare, o să primiți un mesaj prin care EBAS o să verifice dacă sunteți utilizator și unde trebuie să apăsați “Permiteți/Agree”.


Facilități obținute:

  1. Acces gratuit la Modulul Legislație EBAS pe perioada valabilității contractului EBAS - BAROU; Informații complete privind Modul Legislație găsiți dând click <link http: help.ebas.biz documentatie modules legislatie external-link-new-window internal link in current>aici.
  2. Discount de 10% la achiziționarea altor pachete EBAS. La cerere, acestea se pot testa gratuit.

 

Pentru informații suplimentare, contactați reprezentantul EBAS.


Mihaela Dumitru
Telefon: 0761.641.681
E-mail: mihaela.dumitru@expert-group.biz